Schimbăm paradigma: Oamenii cu dizabilităţi au abilităţi!

campanie-umanitaraThe Enable Romania Foundation supports the fight against Corona-virus and comes to the aid of the medical staff from Iași County. Thus, during this...
despre-social-brandSecția Social Brand din cadrul Fundatiei Enable România este o structură de economie socială menită pe de o parte să angajeze persoane cu dizabilități și...

Anunt achizitie.

FUNDAȚIA ENABLE ROMÂNIA în calitate de achizitor în cadrul proiectului „Dezvoltarea economiei sociale în Regiunile Nord-Est si Centru”, POSDRU/168/6.1/S/144460- organizează procedura de achiziție de servicii.

Documenţia de atribuire poate fi obţinută printr-o solicitare adresată direct achizitorului la sediul acestuia din STRADA DOROBANTI, NR. 13, Iasi, Romania, prin FAX 0332/739475 sau la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Informaţii suplimentare la telefon 0740050013, persoană de contact: Mitache Paul-Petru, e-mail – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

comments

Attachments

Anunt achizitie spatiu.PDF [1.11Mb]

Uploadat acum Joi, 06 Noiembrie 2014 de Adrian Fulga

Sponsori

Parteneri